Zavod za hidrometeorologiju i seizmologiju
 

18.06.2019.
Temperatura mora u 13:00h

Bar: 27Budva: 26Ulcinj: 26Petrovac: 24Herceg Novi: 24

Interactive

Kontakt Forum
Tenderi i javne nabavke

AMS

Automatske
meteoroloske stanice AMS
 
10. Jun 2019.
Saoštenje Sindikata uprave i pravosuđa

Velikoj porodici Sindikata uprave i pravosuđa Crne Gore pridružile su se još dvije veoma važne i ozbiljne sindikalne organizacije koje dolaze iz takođe dvije važne i ozbiljne ustanove.

Našem granskom sindikatu pristupile su Sindikalna organizacija Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore na čelu sa novoizbranim pedsjednikom Rešadom Šabotićem, kao i novoformirana Sindikalna organizacija Centra za posredovanje Crne Gore na čelu sa predsjednikom tog sindikata Ivanom Kneževićem.
Progresivno pristupanje novih sindikalnih organizacija Sindikatu uprave i pravosuđa Crne Gore govori o ozbiljnosti rada i planova tih sindikalnih organizacija, čiji su članovi očigledno prepoznali da kroz naš granski sindikat mogu biti dio jednog ozbiljnog sindikalnog rada i odgovornog sindikalnog ponašanja.
U najavi za skoriju budućnost imamo formiranje i povratak još nekoliko veoma ozbiljnih sindikalnih organizacija koje su nedvosmisleno kao i svi njihovi prethodnici pokazali da žele biti dio porodice samo Sindikata uprave i pravosuđa Crne Gore.
Novopridošlim sindikalnim organizacijama želimo od srca dobrodošlicu i zahvalnost na njihovom povjerenju prema nama i radu našeg granskog sindikata.
Category:Aktuelnosti