METEOROLOGIJA > Temperatura, padavine, vjetar...

OBLACI

<< < (4/4)

FGump:
Hvala na pojašnjenju, inače i sam pripadam tom dijelu ljudi koji teško da će precizno razdvojiti atmosferu na slojeve... to me naravno ne sprečava da poštujem nauku i ono što ona ima reći...zbog toga i pitam one koje znaju. Ovo što si rekao doduše objašnjava ovaj slučaj kada su stvarno u pitanju izduvni gasovi motora. Ipak nekim kadrovima sa onih YT linkova dobro vidi da taj izduvni produkt, ili kako god da ga nazovemo, ne izlazi iz motora. S druge strane nije baš ni da se neki naučnici nijesu bavili ovim pitanjem. No slažem se i shvatam da odgovori na ovom forumu treba da se drže naučnog i poznatog i stoga vjerujem da možda nije uputno dalje tražiti i druge moguće odgovore...     

mirko:
Milo mi je što si pomenuo ovu temu... "chemtrailovi" jedno vrijeme sam mislio da se nešto tu stvarno ispušta u atmosferu, ali sad posle nekih stručnijih objašnjenja tako ne mislim.... Znam samo da ljudi govore da se u zadnje vrijeme broj tih tragova na nebu značajno povećao...  e sad objašnjenje je da je to i zbog značajnog povećanja avio-prometa.... Neko kaže da to ima veze i sa pristupom partnerstvu za mir, jer kažu da prije ulaska određene države  u partnerstvo za mir nije bilo to toliko izraženo.....  :78:

sanelkpg:
danas...

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version