Za pristup forumu TAPATALK-om koristite 195.66.163.23/forumi/index.php
Quote from: Fraka on January 13, 2017, 23:09:40 Mozda niste aktivni kad nisu snijezni dani, ali bilo je pljuskova i preko 30 rr na par stanica, tako da je ovo nista, problem je sto stalno pada. Ne jenjava.Jesmo ne brini! (Ocu reci, nismo ne brini) Ako se dobro sjecam, Kotor i H.N su sampioni po tome!
Mozda niste aktivni kad nisu snijezni dani, ali bilo je pljuskova i preko 30 rr na par stanica, tako da je ovo nista, problem je sto stalno pada. Ne jenjava.
Na Vrbanju, u podnozju Orjena do prije 10min bilo suncano, odjednom se sve naoblacilo, Orjena zahvatila zavjesa I evo pada sitan snijeg trenutno.
U nk je novih 5-6 cm sigurno a evo kako na ociscenoj povrsini nocas kad je stala kisa znaci bez novog snijega dubina je da gojzerice fino upanu . Mjerio sam ih kuci tako da je ovo relevantno.Dan za setnju dusu dao ko moze pravo pod Trebjesu tamo se prtinom hoda.
Quote from: niksicki on January 14, 2017, 13:54:19 Na Vrbanju, u podnozju Orjena do prije 10min bilo suncano, odjednom se sve naoblacilo, Orjena zahvatila zavjesa I evo pada sitan snijeg trenutno.Kakva je situacija tamo na Vrbanju, pretpostavljam da maletene i nema snijega na toj visini (oko 1.000m nm)? Baš me zanima kako je prošao Orjen od juče, tamo negdje iznad 1.600m... Gledam Lovćen iz Tivta, djeluje da je malo ogolio, pretpostavljam da ima max 40cm pri vrhu.
Dzoni da li mi da se nadamo u Podgorici sjutra snijegu ?