Nauka i jeste nauka posto preispituje i sumlja u vec ono sto je postigla.O postanku Kosmosa jos je rani govoriti,tj.covjecanstvo nije doslo u stadij razvoja da otkrije tako nesto,ali doci ce vrijeme i za to,jednog dana ce biti sve jasno.Priroda je jednostavna ali su procesi slozeni.
Procitah u ovom tekstu gore pa naravno da postoji zivot van Zemlje.Od milijarde galaksija i jos puta toliko zvijezda nije moguce da je samo Zemlja imala tu srecu da dobije razvoj zivota od nase zvijezde Sunca.Vracanje u proslost
najvise me je odusevilo otkrice da postoji nesto brze od svjetlosti.To znaci da ubuduce mozemo usavrsiti tehnologiju koja ce biti mnogo brza nego danas tj.moci cemo brze da istrazujemo Kosmos,sve POHVALE!!
Crne rupe su za sad zagonetka ali za neko vrijeme i one padaju pod usavrsavanjem nauke.
Pitao me koleka kad i kako je nastao Kosmos?Ja mu logicno odgovaram:Ne znamo kako je nastao,postoje razne teorije i shvatanja,ali mi jos nijesmo dostigli taj stepen razvoja da to saznamo i to ne treba da znamo dok ne dolje vrijeme za to.I mi smo sastavni dio Kosmosa i svaki element na nasoj planeti postoji i u Kosmosu,a i neka starija tj.naprednija civilizacija mozda nam i pomogne u svemu tome.On je vjerujte ostao bez teksta,nekako mu je bilo lakse isto kao da sam mu dao odgovor