Zavod za hidrometeorologiju i seizmologiju
 

20.02.2019. Visina snijega u 7h
(u cm)

ZABLJAK: 80
KOLASIN: 27
ROZAJE: 14
PLJEVLJA: 5
> Cijeli spisak

20.02.2019.
Temperatura mora u 13:00h

Budva: 14Bar: 14Ulcinj: 13Herceg Novi: 12

Interactive

Kontakt Forum
Tenderi i javne nabavke

AMS

Automatske
meteoroloske stanice AMS
 
21. Dec 2012.
65 godina ZHMS

Hidrometeorološki zavod Crne Gore, danas ojačan još jednim sektorom -Sektorom za seizmologiju i sa novim imenom - Zavod za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore, proslavlja 65 godina rada.

U protekloj godini završeni su neki projekti, a započeti novi, čija će realizacija u periodu koji slijedi doprinijeti dodatnoj prepoznatljivosti Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, obezbijediti pravovremene i pouzdane informacije i upozorenja, što će povećati sigurnost ljudi i njihove imovine.

Svih proteklih godina osnovni cilj našeg rada je bio fokusiran na poboljšanje kvaliteta informacija, obavještenja i upozorenja, njihove ažurnosti i bolje dostupnosti do brojnih korisnika. Naravno u godini pred nama sve to želimo dodatno unaprijediti.

Proslavljajući 65 godina rada, upućujemo izraz zahvalnosti svima onima, koji na različite načine prate rad Zavoda, korisnicima naših informacija; zaljubljenicima u meteorologiju, hidrologiju i životnu sredinu; partnerskim institucijama; medijima; koji nam na taj način pružaju neophodnu podršku i povjerenje.
Category:Aktuelnosti