Zavod za hidrometeorologiju i seizmologiju
 

21.11.2017. Visina snijega u 7h
(u cm)

ZABLJAK: 10
ROZAJE: 7
KOLASIN: 2
> Cijeli spisak

21.11.2017.
Temperatura mora u 13:00h

Petrovac: 17Bar: 17Ulcinj: 16Budva: 16Herceg Novi: 15

Interactive

Kontakt Forum
Tenderi i javne nabavke

AMS

Automatske
meteoroloske stanice AMS
 
11. Oct 2011.
XI konferencija ICEED

Ovogodišnja Konferencija Direktora nacionalnih hidrometeoroloških servisa jugoistočne Evrope (ICEED), održana je u Tel Avivu, u periodu 10-11. oktobra 2011. godine.

Jedanaesta po redu ICEED konferencija okupila je direktore i njihove savjetnike iz nekoliko zemalja jugoistočne Evrope: Bugarske, Hrvatske, Kipra, Izraela, Makedonije, Crne Gore, Rumunije, Srbije, kao i predstavnike Svjetske Meteorološke Organizacije (SMO) i Evropske meteorološke infrastrukture (EMI).
Tokom prvog dijela Konferencije prikazani su zaključci prošlogodišnje konferencije, održane u Istanbulu, i izvještaji zemalja o aktivnostima tokom inter-sesijskog perioda. Drugi dio Konferencije je bio usmjeren na prezentacije i diskusije o Evropskim partnerstvima i projektima, partnerstvima u okviru EMI strukture, SMO prioritetima i zahtjevima i potrebama zemalja članica.
Godišnje konferencnije direktora Nacionalnih hidrometeoroloških službi jugo-istočne Evrope su jedinstvena mogućnost razmjene informacije i iskustava između zemalja, kao i način uspostavljanja partnerstava, bilateralnih i multilateralnih aktivnosti i projekata.
Category:Aktuelnosti