Danas je stanje najgore po pitanju pozara i dima. A sve ce i gore biti narednih dana. citav dan je bilo kao da je oblacno. Ne vidi se brdo koje mi je blizu 1 km! Ali ovi nadlezni za kontrolu vazduha kazu da je sve Ok! ranije negdje su izjavili da bi bilo opasno ako bi se ovakvo stanje zadrzalo 35 dana

kakvi idioti.. Jutros je pepela bilo po autu koliko hoces..
Najgori smo u regionu definitivno!! pogledajte samo sat24 koji je naveo i cirus. Skroz smo pod dimnom blokadom..
Ali najgore mi pada cinjenica da smo najveca stoka u regionu a i sire... a evo zasto??
Svud su vrucine na Balkanu, a nigdje nema ovoliko pozara. I jos kazu kako je neko "najvjerovatnije izbacio pikavac iz auta" i onda se prosirio pozar.. A danas neko nije bio lijen pa je "izbacio" pikavac na 10 mjesta po kompleksu tu u blizini... Je li i to slucajno??
Totalna kriza morala.. Po svakom pitanju svijest i kultura naroda se stropostala.. nezaustavljivo ide ka dolje.
Nadam se da nisam prekrsio pravila foruma sa mojom kritikom, ali eto, imam potrebu da kazem.. Bilo bi dobro kad ne bi cutali ljudi, i kad bi rekli sta misle, jer previse je ustezanja.. Svi su svezani i sputani, i svima je navodno dobro!!
Ćuti i bespogovorno radi i sluzi sistemu. Inace ce te sistem slomiti.
Ako niste zadovoljni, ne ćutite, nego glasno recite, ima milion nacina, preko medija, foruma, grafitom, pjesmom, slikom (ko sta zna ili preferira)ili nekim dobrim djelom, stavom..
Zasto ćute ljudi koji jedva prezivljavaju, sta imaju da izgube kad nemaju nista da im uzmu,Sta mogu da im uzmu kad im nista nisu ni dali. Slobodan si onoliko koliko sam to zelis, a ne koliko ti neko drugi odredi. Zaustavite degradaciju drustva, jer ono ne zavisi od drugoga nego od vas samih. Krenite od sebe.. kad popravite sebe, pricajte i kljucajte drugima da probaju isto... uvijek moze bolje..