METEO ARHIVA > 2013

Oktobar 2013.

<< < (3/31) > >>

prenka:

--- Quote from: Gabesz20 on October 01, 2013, 08:39:21 ---Pozdrav ljudi! 42mm od ove ciklone u Subotici, 48h od uticaja ove ciklone.

Prenka ne do bog da ti je udario 5m od tebe grom

--- End quote ---
Gabesz moguce da je to meni tako izgledalo (osjecaj mi je bio da je tu na 5 metara),ali vjeruj mi da se jos tresem od toga sinoc  :104:  Edit : fina kisa je pala danas po Rumiji  i Lisinju

Fraka:
Tu nedje ispod danas je bio Kotor  :43:

Miloš:
Koji pomet u Beogradu, 8.5°C, kišica... Ima li goreg vremena u ovo doba godine?  :34:

zec:
I danas je gotovo zimski dan u celoj Srbiji. Ovaj ciklon je doneo dobru količinu padavina u dobrom delu zemlje. Jedino su temperature preniske, a i vetar doprinosi izraženijem osećaju hladnoće.
Padavine u Srbiji od ovog ciklona:

Kod mene sipi sitna kiša uz pojačan vetar. Lišće je počelo prerano da opada, čini mi se. Nema onih eksplozija boja nego odmah zeleno otpada. Mrazevi će doprineti ubraznom opadanju lišća, a još i ako se uspostavi inverzija...

--- Quote from: prenka on October 01, 2013, 17:50:25 ---
--- Quote from: Gabesz20 on October 01, 2013, 08:39:21 ---Pozdrav ljudi! 42mm od ove ciklone u Subotici, 48h od uticaja ove ciklone.

Prenka ne do bog da ti je udario 5m od tebe grom

--- End quote ---
Gabesz moguce da je to meni tako izgledalo (osjecaj mi je bio da je tu na 5 metara),ali vjeruj mi da se jos tresem od toga sinoc  :104:  Edit : fina kisa je pala danas po Rumiji  i Lisinju

--- End quote ---
Prenka je dao značajan podatak da je bio u kolima za vreme udara groma.
Dakle, bio je bezbedan.  :03:

prenka:
T 20 .6 c U glavnom gradu danas . Duva sjeverni vjetar  od 4 m/s .  Za kraj   Jedna fotografija sa Cakora (slika preuzeta sa cdm portala)         

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version