Nije meteorologija, ali zaslužuje mjesto na forumu > Putovanja i izleti - Crna Gora

PREPORUCENI SMJESTAJ

(1/1)

ehtelion:
lutajuci netom iz dosade i trazeci lijepa mjesta naleceh na ovaj region u austriji obertauen pa mi to dade ideju da kad naletimo na neki dobar smjestaj (u kojem smo bili ili koji ima dobre cijene) da ga postavimo i time omogucimo i drugima da bez neke muke uzivaju.

evo super kucica na zabljaku, na 2 kilometra od centra zabljaka. bio sam tamo 2 puta i mogu reci da je sve cisto, uredjeno i prelijepo.

http://www.durmitorski-bungalovi.com/   cijena je 30-25 eura, a moze se smjestiti do 6 osoba.

Rade:
To uopšte nije skupo kad ide društvo! ;)

AdriaticWeather:
Pozdrav svima! :)

Još sam prošle godine trebao krajem prosinca ići par dana na žabljak, ali je propalo. Sad sam s curom opet pričao da bismo pošli na par dana, od 30.12. do 2. ili 3.2. Javio sam se preko neta nekim iznajmljivačima i hotelima, ali čini se da je već sve popunjeno. Zna li tko koga tko iznajmljuje sobe? Nekakvu stranicu, broj mail.... Nas je dvoje i najbolje bi nam došla obična soba. Bio sam na Žabljaku 2 dana u 10. mjesecu i zaboravio uzeti kontakte  :120: :07:

Edit:  sad vidim da možda nisam trebao otvarati novu temu nego pitati možda u nekoj već postavljenoj temi pa bih molio moda ili admina da ovo prebaci u odgovarajuću temu.

Mađo:
Premješteno!

Navigation

[0] Message Index

Go to full version