Nije meteorologija, ali zaslužuje mjesto na forumu > Planine Crne Gore

Snijeg sezona 2022/2023

(1/5) > >>

niksicki:
Vrijeme je za novu zimsku sezonu :79:

Bjelasica juče ujutro. Slike sa Instagram profila bjelasica_mountain

nedjo:
U  iscekivanju  malo pristojnijih pahulja,koje bi "zatvorile krug" sezone na nekim preostalim snijeznim depozitima kod nas , saljem kratak video sa Durmitorskog lednika ,Slika je od 1. novembra, i zaista je fantastican osjecaj svjedociti da je Debeli namet , ipak, klasa za sebe ( sto se tice nasih planina).Naime , ispod sloja zemlje, sljunka ,i kamenja koji je ostao posle otapanja snijega, nalazi se debeli sloj leda -karaKteristika "punokrvnih" glecera.Moram , isto tako , reci da je stanje za ovako visok datum sasvim ok-povrsina je ocuvana , sto se ne bi moglo reci i za volumen ..ali , racunajuci  datum ipak je u sasvim zadovoljavajucem stanju . za sad...sjecamo se 2017..sanjin:
Snijeg na planinama na Aranđelovdan.

https://rtcg.me/vijesti/budireporter/386907/citaoci-salju-zabijelilo-na-sjeveru.html

niksicki:
Juce ujutro je oko Niksica bilo malo snijega. Palo je nesto malo po Goliji, Sismanu, Javorku, Vojniku, Krnovu i Vucju. Delovalo je ujutro da je Javorak najbolje prosao.

Oko 2 sam bio na Vučje i Krnovo. Vucje i vecina Krnova je bilo bez snijega, tek kod Ceranica Gore( otprilike dje su vetrenjače) bilo je malo snijega


niksicki:
https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/631803/video-bjelasica-u-pravom-zimskom-ruhu-snijeg-intenzivno-pada

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version