Nije meteorologija, ali zaslužuje mjesto na forumu > Putovanja i izleti - svijet

Prag, Karlovy Vary, Berlin...

<< < (4/5) > >>

MeteoLaik:
Imam veliku želju da posjetim kako Prag, tako i druge evropske gradove. Ova reportaža je učinila da se osjećam kao da sam lično ove gradove posjetio. Lijepe fotke, lijepi gradovi, lijepa porodica. Svaka čast.

Dusko:
Fenomenalno organizovan odmor  :111::109:

Gaston:
Slično vozilo na pivski pogon sam vidio ljetos u Budimpešti:

Dzoni:
Dule, mogu ti reci da se ovakvim putopisnim esejom nebi zastidjela ni Isidora Sekulic  :45:  Kao vise puta nagradjivanom srbisti, ovo mi je kao melem grijalo dusu.

Nadalje, prosli ste kroz lijepe i drevne zemlje i predjele,ono sto nas prosjecan covjek jos ne moze sebi da priusti ali nazalost,sto je mnogo gore,nema ni spoznaju koliko je to kulturno i duhovno bogatstvo za svakog od nas.

Oko velike istorije i bogatstva u kulturi i starinama u ovim zemljama, ne vjerujem da je ka' ona na Cetinje, nema nidje ka' sto mi imamo  :61:

Palic me je odusevio kao i tebe,doduse ja sam davno isao i vidim znacajne promjene. Jedno se ne mijenja,tamo se jako dobro jede,pije i uziva u prirodi  :60:

Prag je predivan starac koji prkosi vremenu, Njemacka tacna,uredna i precizna. Ne cudi Katarinino zaprepascenje redom ljudi na semaforima a automobila nije bilo,isto kao kod nas u Podgorici.  :109:

Ipak na kraju Beograd,glavni grad,dosta nas je tu studiralo i studira jos uvijek,neki od nas su tu imali i velike/male ljubavi,drage prijatelje...Grad nevidjene sirine i dobrodoslice...grad kojem se uvijek rado vracam !

vanja:
stvarno super reportaza docarana prelijepim slikama i tekstom.  vuce me nesto do praga u zadnje vrijeme...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version