METEO ARHIVA > 2017

Oktobar 2017.

<< < (3/32) > >>

staracfoco:
Dobri moj Mađo,svi oko one rabote rade,a ja i moje društvo se prisjećamo šta li to bješe.

staracfoco:
U podne Berane i Podgorica 25 stepeni,B.Polje 24.Limska kotlina ,kad duva južni vjetar, topla kao i Z-B ravnica.Današnja temperaturna amplituda kod mene 22 stepena.a ,ako se ostvare prognoze,prekosjutra pad najviše dnevne temperature oko 20 stepeni i moguć snijeg.Prosto da čovjek ne vjeruje.Bukvalno,iz ljetnjeg u zimski dan.

Goran1984:
Dzaba sve jeste grije preko dana al noci su ladne i u lad studeno, a jeste kad je jug tamo poraste temperatura , vidjecemo planine sad kako ce proci oce li biti to da obijele...

Bura:
E ako se nečijoj poruci svaki put obradujem onda je to onoj koju otkuca staracfoco. Uvijek objektivan i pristojan, a često i duhovit na neki specifičan način.  :45: Mislim da je forumu bio potreban jedan ovako vremešniji član.  :45:

Prijatni i bez vjetra dani u Baru. Milina. Ali ne zadugo. Podgorica još koji sat najtoplija u zemlji i trenutno 18.6°C, u Baru 17.7°C.

Ajmo Sokoli, svi za Crnu Goru večeras.  :43: Pa kako bude, uvijek uz nju i za nju!

Poledica:
Pretezno je oblacno.Prijatna i svjeza noc.Bezvjetrica.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version