Gorelo danas na Malo brdo i pri obali kod solitera, sve je u dim i pepeo bilo, neko je izgleda odlučio da satre Malobrđane pred kišu 
To da ugrabe jer posle ni benzin neće pomoći

Ili da se tješimo da možda ipak nije namjerno (how yes no)

Tačno.
Ali više sam mislio na ono "uuuuuu 36 stepeni je u Baru, pocrkasmo svi", a Podgoričanima je to svakodnevnica. Ali da, naših 31-2 stepena i 60-70% vlage... 
Upravo to - zalud niža temperatura kad je vlažnost vazduha visoka. Samo se sjetim Soluna i moje radosti kad sam vidjela da je tamo temperatura tu oko 32-33, a onda jedva preživjela tih mjesec dana konstantne sparine

A za iglice (zinzule, žižule, kineske urme) i cijenu od 10€ stvarno sramota, naročito imajući u vidu koliko NE treba brige oko njih. Eto, kad bude sezona (a baš kratko traje), slobodno dođi i uberi koliko hoćeš, ima i sadnica ako bi ih imao gdje posaditi. Čuš 10€

Ovamo se naoblačilo i poprilično se smirio vjetar u odnosu na jutros.
Evo par fotografija od juče. Morača se još uvijek drži, mada u ovom dijelu i ne presušuje:

Ovo je već nizvodno, vidjeh i da su se vozili skuteri nešto niže od vukovačkog mosta.
I na kraju jedan pokušaj hvatanja u kadar požara koji danima bjesni u Albaniji:

Ovo je inače jedna od lokacija gdje se masovno eksploatiše pijesak i pored svih zabrana i pobune mještana.