METEO ARHIVA > 2016

Septembar 2016.

<< < (22/23) > >>

Transmat:

--- Quote from: SnowHunter on September 24, 2016, 17:13:56 ---Skoro sigurno se radi o pogrešnoj minimalnoj temperaturi. Prema sinopu, najniža nikšićka satna temperatura je iznosila +6.1°C u 07h (u 06h i u 08h je izmjereno identičnih +6.6°C), pa skoro da nema šanse da je unutar sata skliznula do 2.8°C i onda se opet vratila na preko 6°C. Prije će biti da je bila kao i juče +5.8°C. Nažalost, ne radi AMS koja bi ovo potvrdila. Nejasno je kako je mjesecima nemoguće vratiti nikšićku AMS u radno stanje? Pa nije vasionski brod... :-(

--- End quote ---
Tako je. Uostalom dovoljno je vidjeti da je Cetinje imalo  4 C.  A znamo da Niksic u ovakvim situacijama kad je mirno i vedro nikako ne moze biti hladnije od Cetinja..

Niksic 3:

--- Quote from: Transmat on September 24, 2016, 21:50:03 ---
--- Quote from: SnowHunter on September 24, 2016, 17:13:56 ---Skoro sigurno se radi o pogrešnoj minimalnoj temperaturi. Prema sinopu, najniža nikšićka satna temperatura je iznosila +6.1°C u 07h (u 06h i u 08h je izmjereno identičnih +6.6°C), pa skoro da nema šanse da je unutar sata skliznula do 2.8°C i onda se opet vratila na preko 6°C. Prije će biti da je bila kao i juče +5.8°C. Nažalost, ne radi AMS koja bi ovo potvrdila. Nejasno je kako je mjesecima nemoguće vratiti nikšićku AMS u radno stanje? Pa nije vasionski brod... :-(

--- End quote ---
Tako je. Uostalom dovoljno je vidjeti da je Cetinje imalo  4 C.  A znamo da Niksic u ovakvim situacijama kad je mirno i vedro nikako ne moze biti hladnije od Cetinja..

--- End quote ---
Ja zivim u periferiji grada koje nije puno naseljeno ima glavica i sume takodje lijepih livada,jedna rijeka i potok.I gotovo sam ubijedjen da je to mjesto nesto hladnije od mjesta gde je stanica i od grada.Bilo je iz nekoliko puta i da vidni se vidi da je pao visi snijeg nego u grad.Sta vi mislite o ovome

Transmat:

--- Quote from: Niksic 3 on September 25, 2016, 09:03:13 ---
--- Quote from: Transmat on September 24, 2016, 21:50:03 ---

--- End quote ---

--- End quote ---
Ja zivim u periferiji grada koje nije puno naseljeno ima glavica i sume takodje lijepih livada,jedna rijeka i potok.I gotovo sam ubijedjen da je to mjesto nesto hladnije od mjesta gde je stanica i od grada.Bilo je iz nekoliko puta i da vidni se vidi da je pao visi snijeg nego u grad.Sta vi mislite o ovome

--- End quote ---
To je logicno. Sasvim je realno da bude 2 stepena manja temperatura nego u centru.  Isto kao sto jutarnja bude niza nekad i po 2 stepena na Zlaticu recimo u odnosu na centar ili preko Morače.

staracfoco:
Temperature u Beranama pratim uglavnom preko synopa i vremenske prognoze.Zadnjih nekoliko dana imam još jedan,vrlo pouzdan izvor informacija o temperaturi.Naime,nema te sile koja može da mi išćera iz kuće mojeg starog mačka.Ljetos smo se vrlo rijetko sretali a sad,otkad sam počeo da nalažem,dok ne ugrije sunce,ne izlazi iz kuće.Šalu na stranu, zadnjih dana minimalci blizu nultog podioka,dani sa prijatnih,oko 18 stepeni,ali čim sunce zađe postaje baš svježe.Lijepa jesen iako ujutru ima magle.

Niksic 3:
Imamo i mi macka  koji ne voli da izlazi iz kuce.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version