Nije meteorologija, ali zaslužuje mjesto na forumu > Putovanja i izleti - Crna Gora

Koje lokacije posjetiti u Crnoj Gori?

(1/2) > >>

IvanZD:
Pozdrav ljudi!

Dugo me nije bilo tu na forumu, previše obaveza sam se uhvatio i jednostavno nemam vremena za takmičenje a skoro ni praćenje vremena.

Imam pitanje za svih vas. Postoji mogućnost da ću početkom aprila doći na 3 dana u Crnu Goru, turistički. Zanima me koje destinacije bi mi preporučili da obiđem u ta tri dana? Zanimaju me prvenstveno motivi za fotografiranje, u planu mi je Boka Kotorska, Podgorica, Durmitor, Žabljak, ali eto zanimaju me preciznije lokacije koje mi možete preporučiti budući da dolazim prvi put (bio sam samo u Boki Kotorskoj dosad). S obzirom da je to prilično skoro, vjerojatno će biti još dosta snijega na sjeveru pa imajte i to na umu. Imat ću uz sebe prijatelje koji nisu baš planinari tako da penjanje po snijegu otpada (i općenito planinarenje, to ću ostaviti za neki drugi put). Dolazimo autom.

Hvala unaprijed!

P.S. Admine, mi se svakako još čujemo osobno, pa nadam se da se i vidimo ako dođem.

Bura:
Bar, Skadarsko jezero, Budva, Durmitor, Cetinje. To ti od srca preporucujem.

Cirius:
Skadarsko jezero vam je lijepo obići,  Rijeku Crnojevića npr ...    Lovćen,  ove Mađove krajeve,  oni su veoma zahvalni za fotografiju,  zatim,  ako vam ostane vremena,  Biogradsko jezero,  kanjon Tare   ...    Posebno bih preporučio visoravan Lukavicu,  jedan manje poznat a prelijep predio,  ali nisam siguran da će se tamo moći autima,  za to biste morali da se raspitate uoči puta.   To je otprilike to,  za tri dana se neke od ovih stvari mogu dobro isplanirati.

vanja:
imas foru da u pocetku obidjes boku kotorsku,njeguse,cetinje, rijeku crnojevica ( i mozda onda starim putem do virpazara da iznamite camac da malo prodjete skadarskim jezerom ??)...poslije odete do podgorice i onda vam preporucujem kroz platije da krenete za zabljak (kanjon morace je lijep za vidjeti) i kad dodjete u mojkovac samo skrenete lijevo na durmitor...iz zabljaka se vratite novim putem koji je odlican i odmah ste u herceg novom.

Madjo:
Pozdrav Ivane  :112:

Evo momci su dali dobre predloge ali bi ti bilo najbolje da učiniš kao što Vanja kaže,to jest da osmisliš put da ufatiš krug oko Crne Gore, da dva puta ne prolaziš kroz ista mjesta.
Njeguše preskoči, tu nemaš što lijepo viđet, isto tako ni kroz Cetinje nemoj prolazit a drži se što više blizu vodé, znači jezera, more, zaliv obavezno...  :122: Budva,Bar,Podgorica...su Ok... Nikšić preskoči, dalje dobre fotke možeš uvatiti kod Plužina, obavezno Pivsko jezero da posjetiš..  :105:  ...kao i prelijepa pivska sela...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version