METEO ARHIVA > 2015

Mart 2015.

(1/83) > >>

Cirius:
Februar se završava tihom i umjereno oblačnom noći, ~ 9'C.

Mađo:
Završi se februar, u mojem mjestu Tsr=1.6°(bia bi niža ali zadnje 7 dana južine su uticali da bude viša)
Recimo 2013. je tsr bila 2° a 2014. čak 5°, tako da je ovo dobro i u okviru normale(vjerovatno)
---------
Oblačno,vlažno,T7.8° uz 86% vlage.

SnowHunter:
Iza nas je vrlo topla treća dekada februara. Slijede temperaturne brojke sa glavnih stanica:Odstupanje u odnosu na all-time prosjek u Podgorici iznosi +2.6°C, u Baru +3.0°C:

Cijeli februar je završio u granicama prosjeka, uglavnom nešto malo topliji - prosječno odstupanje iznosi +0.4°C:U odnosu na cijeli period meteo osmatranja odstupanje u Podgorici i Baru iznosi +0.9°C:

Slično temperaturi, padavine su takođe bile na nivou višegodišnjeg prosjeka. Slijede brojke, pri čemu su podaci za Plužine nekompletni:Prostorni raspored:Ostvarenost padavina se kretala od 76% u Kolašinu do 140% u Pljevljima:Cijela zima je završila za oko 1°C toplija od prosjeka:Ovako su izgledala dnevna odstupanja Tsr u Podgorici tokom zime 2014-15:Za kraj malo o žabljačkom snijegu. Poslije očajne prošle zime, ovogodišnja je sniježno stanje na Žabljaku vratila u okvire normale:Ukupna suma cm-dani tokom klimatološke zime 2014/15 je ipak nešto ispod prosjeka, najviše zbog malo snijega u decembru:

Južina:
Kako samo duva jugo, ima temperatura da ode... :14:

Miloš:
U Baru oblačno sa sunčanim intervalima, 15°C. Juče je po Boki bilo pljuskova, u ostatku primorja suvo, evo nekoliko fotki:Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version