IV otvoreno prvenstvo Crne Gore u prognozi vremena > I ciklus

I ciklus - komentari

<< < (2/218) > >>

MAGICIAN:
 Cestitam to je bila dobra prognoza!! :72: Ja moram priznati da sam bio u minusu!  :26:

Mada kad pocne takmicenje svi mi pomalo pocnemo da kalkulisemo i da se "pokrivamo" i onda i to utce i na preciznost prognoze! :78:
 U svakom slucaju, kako sad izgleda u cetvrtak ce biti "veselo"! :11:

Transmat:
Ja samo znam da se ovaj put necu takmiciti sa istim ambicijama, kako zbog toga sto nemam vremena, tako zbog nekih drugih stvari o kojim ne bih sad ovdje..
Ali svakako bice interensantno druziti se, diskutovati i iscekivati rezultate cetvrkom..

Fraka:
Hahah bogami me Madjo nafalio previse  :08: Prosli cetvrtak me Kolasin nagrdio sa onih 16 stepeni.. A ovaj ce bit svaki parametar zeznut.. bas mnogo, no bitno je da se mi takmicimo heheh :106:

Miloš:
Jedino što je dobro je da nam makar padavine u Baru i Podgorici neće biti problem, sve ostalo će biti zeznuto...

Cirius:

--- Quote from: Miloš on October 18, 2010, 22:11:13 ---Jedino što je dobro je da nam makar padavine u Baru i Podgorici neće biti problem, sve ostalo će biti zeznuto...

--- End quote ---
yep ...  stvarno su kameni neki parametri za precizirat',  vjetar u Kolasinu npr ima potencijal da oduva mnoga ocekivanja    :07:   kako rece Dusan veceras,  brzo primicanje AC od 1030 mb sa zapada posle ovog ciklona nije cesta pojava ..   nista dok ne izadju izlazi sjutra.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version