A vidji ko je vama rekao da sam ja cisti narodnjak i neka budala koja ide samo za narodnjacima, jeste l' vi to sami zakljucili... Ja kao da vam nikad nisam pricao koliko slusam metal i rock, vise nego narodnjake to je sigurno. Ali ipak kazem, da narodna muzika nije losa i da je ne treba blatiti kao sto vi radite, nego da ipak treba uvazavati one ideje koje su u njoj poceli sprovoditi pravi pjevaci te vrste... 90-ih(koliko se meni cini) poceo se razvijati jedan podzanr narodne muzike(meni jako neprijatan(turbo-folk) jer se ne krece u skladu sa idejama koje su sprovodili nekadasnji izvodjaci iste). E tu je pocela propast, tu su mnogi, pravi likovi, sa dobrim namjerama izgubili volju, vidjevsi narod koji je povodan za svim novim sto dodje do njih... To je kao da imate zapusteno selo i u njega dovedete ,,Peglicu,, (auto) i svi se popale jer nikad auto vidjeli nisu, ali nakon nekog vremena neki kojima se vid takoreci ,,vratio,, i situaciju sagledaju sa neke druge,bolje strane, reci ce: Pa da, ova peglica, to je obicna krntija, ovo moze mnogo bolje, i napravi Mercedes-benz Sls amg!Poenta svega ovoga je to da mi takvih likova nemamo, i idemo pravac u propast, nece vise biti prave narodne muzike, vec ce nam usi probijati izvodjaci turbo-folka...Mislim da sam dovoljno rekao o sebi i o narodnoj muzici i o svemu ostalom.
A transmate, nisam znao da sam ti se ja toliko zgadio zbog ove price da moras onakve stvari da mi kazes!