Pricaonica > Opšta diskusija

Postani dopisnik iz Crne Gore na Crometeo portalu

(1/2) > >>

CROMETEO:
15.1.2013. (utorak), u 20 sati, Crometeo lanisra svoju novi, redizajnirani portal na adresi www.crometeo.hr
Trenutni je portal prilično zastario, pa već neko vrijeme pripremamo novi portal koji će uskoro pred oči javnosti.
U prikupljanju donacija na novi portal i druge projekte pomogli su nam i ljudi iz Crne Gore na čemu im mnogo zahvaljujemo!

Brojne su novosti na novom portalu, a među njima bit će i vijesti iz regije. Već sada imamo suradnike/dopisnike portala iz Slovenije, Bih te Srbije. Voljeli bi kad bi se našao netko (može i više članova zašto ne), tko će barem povremeno, za Crometeo portal napisti meteorološki pregled dana u Crnoj Gori. Ovo osobito vrijedi kad se nešto posebno zanimljivo događa. Suradnik nema obvezu pisati, dakle radi se o čistoj dobrovoljnosti, i piše kad hoće i, uvjetno rečeno, što hoće. Poanta je Hrvatskoj predstaviti vrijeme u Crnoj Gori, osobito kad su meteorološki procesi burni, a toga u CG ne manjka.

Ukoliko vjerujete da imate znanja za ovakvo nešto, možete nam se javiti oko dogovora na službeni e-mail info@crometeo.hr

Pozdrav svim meteo prijateljima iz Crne Gore.

PS na novom portalu, među meteo linkove dodali smo HMZCG!

Lijep pozdrav :)

Cirius:
Srećan rad novog crometeo portala    :109:     i pohvale za najavljene novitete i ovaj predlog    :45:   

Bilo bi odlično da se neki od naših  karijernih  forumaša   :103:    koji stoje malo bolje sa slobodnim vremenom aktiviraju na crometeo sa povremenim izvještajima iz CG ....       :72:

Mađo:
Moje čestitke :109: :109:
Ideja je zanimljiva, nadam se da ćemo iskoristiti na najbolji način ustupljen prostor na vašem portalu i da ćemo imati što da prezentujemo u meteorološkom smislu.  :47: :03:
Ukoliko se niko drugi ne bude javio, tu sam ja da s vremena na vrijeme napišem par riječi.
Koliko se bude moglo.  :122:
Makar toliko dugujem jer ste mi pomogli oko povezivanja stanice na "pljusku"  :109:

Krivi:
Rado bih izvještavao da mi iz nekog razloga nije blokirana IP adresa, pa se ne mogu registrovati. Ne znam ni zašto sam stavljen na crnu listu, kad se nisam ni prijavljivao nikad, al ok.

Cirius:

--- Quote from: Krivi on January 18, 2013, 00:19:28 ---Rado bih izvještavao da mi iz nekog razloga nije blokirana IP adresa, pa se ne mogu registrovati. Ne znam ni zašto sam stavljen na crnu listu, kad se nisam ni prijavljivao nikad, al ok.

--- End quote ---

I meni je, pa sam malo prodžarao da vidim zašto ...  nije do naših IP adresa, već cijela grupa IP adresa koje obezbjeđuje naš "domaćin" ...   nije pouzdana, pa se cijele te grupe mogu blokirati ako to zahtijeva administrator, u slučaju crometea se to traži ...  ja nisam imao vremena komunicirati posebno sa administratorima ili urednicima da odblokiram svoju adresu,  možeš to da uradiš ako 'oćeš.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version