METEO ARHIVA > 2017

Maj 2017.

<< < (18/19) > >>

staracfoco:
Vrijeme koje je primjerenije novembru nego kraju proljeća.Hladno,T 9 stepeni,tmurno uz dosadnu kišu koja,bez prestanka,pada,istina slabijim intenzitetom nego juče.

Milossss:
Nakon jucerasnjeg jesenjeg dana,i svega 12 stepeni,danas pravi majski promjenljivi dan. Do podneva malo do umjereno oblacno,od podneva red kise,pa red sunca,pa opet tako u krug. 20°C.

staracfoco:
I u Beranama preslikano vrijeme.Do podne vedro i prijatno a onda,niotkud,kratkorajan jak pljusak i tako čitavo popodne.Trenutno jak pljusak.

Niksic 3:
Jak vjetar puva,jaki razvoji kise na sjeveru i istoku,mogu mislit kakav je intezitet kise na Vojniku i okolisu sad,mozda dodje do Niksica :27:

SnowHunter:
Ogroman broj dana sa mjerljivim padavinama bilježe stanice na sjeveru u ovom maju - Kolašin sa današnjim danom broji već 21, Žabljak 18 padavinskih dana!!! Istovremeno ukupne padavine, posebno u Kolašinu, su daleko ispod prosjeka.  :120:

Beograd je i po broju padavinskih dana i po količini padavina iznad majskog prosjeka, pri čemu je bilo dosta razlika između pojedinih dijelova grada. Danas je mjestimično bilo jakih pljuskova - ja sam na vožnji biciklom do Avale ''uhvatio'' dva, od kojih je onaj na samoj Avali bio veoma izdašan i skoro sigurno je donio dvocifrenu količinu padavina u mm. Kao nagradu na povratku, a nakon dugog cijeđenja i sušenja odjeće i obuće  :11:, uslikao sam dugu:Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version