Prođe nekako i ovo zanimljivo kolo puno iznenađenja. Ne znam šta je razlog ovako malo komentara pri ovako zanimljivom razvoju situacije, vjerovatno su mnogi prestali da prate da ne bi sabirali negativne bodove.
Ono što je donekle bodovno izvuklo ovo kolo je što smo svi imali sigurne bodove na SnZ, inače bi bez računanja tog parametra prosjek kola sigurno bio ispod 0. Zanimljivo bi bilo pogledati arhivu takmičenja da li je ikada neko kolo imalo manji prosjek osvojenih bodova.
Na kraju dobitna kombinacija izgleda ovako:
HN 21.2 3 (23mm)
POD 19.5 1 (5mm) po AMS bi trebalo da je 5.0, vjerovatno će Admin provjeriti
ŽAB 11.1 4 (40mm)
Vjetar (HN+Pg+Ža) 9 (5+1+3)
Tmin 10.8
SnZ 0
Mogu reći da sam zadovoljan svojom prognozom i kako sa generalno namirisao razvoj situacije. Ali ipak ne mogu reći da sam zadovoljan brojem osvojenih poena, jer sam uz samo malo sreće umjesto ovih 3 mogao imati 5 ili 6 poena. Padavine i vjetar nisu bili na mojoj strani ovoga puta, ali će se to možda kompenzovati u nekom narednom kolu. Pogotovo ovih 0.1mm što je falilo u Podgorici, ali nije ni prvi ni poslednji put.
Čekamo Admina i konačne rezultate. Mislim da će pobjednik kola sa 5 poena biti novo ime na takmičenju - HIBU TEAM.