METEO ARHIVA > 2017

Avgust 2017.

<< < (3/87) > >>

Bura:
Podgorica, Herceg Novi i Ulcinj već imaju preko 38°C.  :13: Bar se drži na "prijatnih" 32°C još uvijek, ali i on će popuštit pod pritiskom za koji sat.  :26: Subjektivni osjećaj u Baru je trenutno 40°C.  :26: :26:

sone:
Pa mogu vam kazat da je napolju bas dobro,ono pravo kad asfalt zamirise :116: :116:Odoh ja jos malo na Zetu dolje ispod Grliċa kod Danilovgrada.Juce sam bio na more al mi se ne svidja zbog guzve...Rijeka Zeta sa predivnim krajolikom,nestvarno lijepim.Imam na raspolaganju ladju sa pentom tako da je dozivljaj potpun. :109:

sone:
Bice ovi dani pred nama teski,zbilja ovo moze biti fatalno koje iole losijeg zdravlja.Treba bjezat ko je u mogucnosti na planine,rijeke i td....Posebno ce tesko biti ljudima sto moraju rabotat na ovome.A radit se mora jer zivot stati ne moze.Ja od svitanja do 12 u podne sve zavrsim i onda trazim spas.Ajde pozdrav i cuvajte se :112:

EagleS:

--- Quote from: Mađo on August 01, 2017, 11:56:53 ---
--- Quote from: EagleS on August 01, 2017, 11:55:16 ---T 38.3°C 11:40

--- End quote ---

Ništa to, nijeste vi provali 34 na planinu  :11: Bez zebancije. Grđe je juče ovamo bilo no u Radanoviće.Ako nije ebite mi prase šareno.  :120:

--- End quote ---

Na planinu je katastrofa na sunce, znam na Zabljak kad je 25, 26C, sunce ubija, a to 34 je vec  :114:

T 38.8°C 12:40

Niksic 3:
Sad iz grada.Prevruce je,ne sjecam se da mi je ikad bilo vruce kao danas :03: Vidim fizicke radnike u radnicka odjela danas sekaju po ovoj vrucini,svi u golu vodu,pa pomislim u sebe,kako mi je ova mladost odlicna,jos koju godinu dok ne pocnem i ja :11:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version