Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.
Vidjeo Crnogorac ,dvije tri djevojke iz Serbije u Budvu,$ede u kafanu ! Prisa im on i pita onako ljubazno ,a djevojke sto pijete ,kad ce jedna ja coca colu ,a on "a dje ti je " !!
Evo nova tema đe se možemo zebavat do mile volje.Pišite vaše ili tuđe provale, smiješne situacije, viceve, bisere s foruma, ma sve... Samo bez vulgarnosti ! Evo počeću ja:Idu dvije babe ulicom, dolazi treća i veli im : " A đe ste mačke..." hahahahahahahahahahahahahahahahah Ovo nije smiješno uopšte.
Dabe se budih bruka i sramota temp oko 5.5 bili ste u pravu nista od ovoga ostaje nam zahladenje i vjera u bolje izlaze
Tako je winter. Ustani ti i sjutra, dako Ec 0z iznenadi. hahahahahahhaha Salim se, nemoj tako ti boga, spavaj, bolje ti je... Modeli pojma nemaju.
Ljudi, ne znam ocete li mi vjerovat, ali mislim da ovdje pada susnjezica ili rastopljene pahulje! Jer kad mi pane na lice tacno osjetim da je nesto ledeno! T 4.9°C .
E to je to moj kecmi, kad ti se pricinjava... Uz vjetar kad dune, zna da nanese istina...Moguce...