METEO ARHIVA > 2015

Septembar 2015.

<< < (2/33) > >>

Mađo:

--- Quote from: Fraka on September 02, 2015, 01:14:41 ---Ja sam jos u Persian gulf. Citavo ljeto. Kakvo iskustvo... nista mu vise nece predstavljat vrucinu nakon ovoga. Potpuno sam oguglao.
Danas sidriste blizu Al Jubaila Tmax 47.8  :75: :41:

--- End quote ---

Aooo  :16:  Zamisli Šone što bi činio da pođe tamo  :11:
---------
Ovamo lijepo i toplo vrijeme.Jutro je bilo svježe, Tmin 8.2°

pg:
Toplo T 31C
Juce Tmax isla do cak 38.4C.To je sigurno jedna od visih septembarskih temperatura.

Hello Kitty:
U Budvi je vazduh tako vlažan da ne može da se diše. Sinoć je bila prva noć ovog ljeta da od vrućine i vlage nisam mogla da spavam.

SnowHunter:
Juče na Bjelasici rajsko vrijeme. Na vrhu Turjaka (1912mnm) sam proveo nekoliko sati u najtoplijem dijelu dana izležavajući se i sunčajući.  :105: Temperatura se kretala u rasponu 20-22°C, duvao je slab, povremeno i umjeren JZ vjetar koji je dan, iako na vrhu nema drveća i hlada, činio savršeno prijatnim.  :43:  Jedino što atmosfera nije bila čista, to je smanjivalo vidljivost i onemogućilo kvalitetnije fotografije vrhova. Evo ipak nešto slika:Čini se kao da na katunima ima sve više stoke - mora narod od nečeg da živi...

Otprilike maksimalna temperatura:Kome nije dosadno može da pogleda nemontiran video spusta biciklom s Turjaka do zone šume na 1660m - može da se stekne utisak o bjelasičkim prostranstvima i ljepoti...  :105: :43: :43:

vanja:
Na Brajice magla i do prve lakat krivine ka Budvi oblacno temperatura koju pokazivase auto u 14h bjese 25.ssasvim prijatno. U Budvi osjettno manje turista,nema guzvi kao nedelju ranije. Septembar je mjesec za more!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version