Pricaonica > Opšta diskusija

Imena ciklona-dogovori,predlozi,izbori,...

(1/9) > >>

Madjo:
Evo moramo nanovo birati imena ciklona za naredne godinu-dvije.
Ali prvo ću pitati forumaše da nema neko sačuvanu listu prethodno izabranih imena u svom kompjuteru?
Ako neko ima molio bih da se javi.

------------------------

Pošto pretpostavljam da niko nema listu, moramo ponovo odabrat 60-tak muško-ženskih naziva.
Prvo da se dogovorimo kako ćemo, oćemo li kao prije dati po 5 muških i ženskih predloga, valja li da se podijelimo u 6 grupa  :81: (ABVGD) (ĐEŽZI) (JKLLjM) (NNjOPR) (STĆUF) (HCČDžŠ) kako nebi kasnije falilo predloga koji počinju na "teža" slova ??  :32:
Ili neko ima neki drugi predlog?  :32:
Što kaže Admin a što kolege moderatori i aktivni forumaši ?

Cirius:
Imam ja jednu sugestiju,  da se ne maltretiramo kao ranije smišljajući imena za ona slova na koja malo njih počinje  (npr NJ, Ć,  Dž ...)   jer i to što je bilo imena smo iscrpili i morali bi neke žmjau nazive da stavljamo (ako ih bude) jer nemamo izbora ..   Umjesto toga,  da ne koristimo slova koja ne daju dobar izbor imena.

Madjo:
Slažem se.
Jedva da postoji par imena koja počinju na ta slova.
Ali,ako nešto postoji neka se postavi kao predlog.

Slažete li se kao prije da idemo azbučnim redom ?

Pod obavezno da se ne daju predlozi koju su već bili, a to je ova stara lista  :81: http://www.meteo.co.me/forumi/index.php?topic=37.0

Bura:
I ja se slazem.
Mislim da nema vise potreba za dogovaranjem, jer smo se i vise nego detaljno dogovorili proslog puta.

Madjo:
Jesmo ali nije zgoreg ponoviti.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version