X otvoreno prvenstvo Crne Gore u prognozi vremena > MO X, da ili ne?

MO X

<< < (2/4) > >>

kristian_zg:
Eto ja već par dana šnjofkam ovdje po forumu da vidim hoće li biti. Naravno, ja sam za a vjerujem i još drugih iz hr.

prenka:
Naravno da DA !!!  :109:  Nagradni fond nije uopste bitan , koliko zanimanje da se svake nedelje treba poslati prognoza . :122:  Kao sto vec neko rece , stabilno vrijeme znaci i slabu posjecenost foruma ,pa  mislim da je MO X jedan od nacina da se posjecenost foruma poboljsa  :45:

Cirius:
Mislim da se možemo igrati i bez parica, ne vjerujem da ih je tu mnogo bilo zbog nagrada    :116:

Ja sam se oprostio totalno od slobodnog vremena od kad sam postao tata (što je vidljivo i na forumu), ali ću pokušati da odvojim koji sat utorkom veče i pošaljem prognozu, nakon nužnih konsultacija sa Starom Džanjom   :122:

skener:
Admin je koliko sam razumio predlozio da se ove godine ciklusi podijele i drugi bude iza Nove godine sto bi bilo interesantnije i u ovom trenutku jedino moguce. U propozicijama stoji da ce takmicenje tj 10 kola biti okoncano krajem decembra sto nije moguce jer poslednje kolo bi bilo 5.januara ako se takmicimo samo cetvrtkom, a pocinjemo 3.novembra... Svakako da veci broj takmicara ne bi bio u mogucnosti da posalje prognozu za poslednje kolo u vrijeme praznika pa bi bilo dobro da ostanemo kod toga da drugi ciklus bude od polovine januara. Mozda bi Admin mogao da prokomentarise...inace drago mi je  sto se takmicenje odrzava i ove godine i ocekujem vise od 27 takmicara koji su za sad iskazali zelju da ucestvuju. Pozdrav do 01.11 :)

Admin:
Da, vjerovatno ćemo morati podijeliti takmičenje tako da se I ciklus završi početkom decembra, a da II počnemo u januaru 2107.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version