Nije meteorologija, ali zaslužuje mjesto na forumu > Putovanja i izleti - Crna Gora

Koje lokacije posjetiti u Crnoj Gori?

<< < (2/2)

ehtelion:
krnja jela jos nije probijena a ni u potpunosti preko mateseva (ovo ako nekog zanima)  inace je odlican vanjin predlog, fin krug a najljepse se vidi:)

IvanZD:
Hvala svima!


--- Quote from: Madjo on March 19, 2012, 22:14:59 ---bi ti bilo najbolje da učiniš kao što Vanja kaže,to jest da osmisliš put da ufatiš krug oko Crne Gore, da dva puta ne prolaziš kroz ista mjesta.

--- End quote ---


Da tako nekako i planiram! Kako na Durmitoru bude stanje sa snijegom i prohodnošću? Naravno da je još rano za detalje ali općenito me zanima, čiste li se ceste ako padne snijeg, i tako to... Ima li neko mjesto u parku gdje bi svakako trebalo doći?

Gdje je najbolje doći do kanjona Tare, kojom cestom?

Pišite slobodno i ako imate kakve prijedloge za noćenje (jeftino) i također za dobru hranu :)

ehtelion:
e imam ja za smjestaj...da ne bi zvao ljude po privatnih kuca, imas prelijepe bungalove, jedno kilometar i po su od zabljaka put pljevalja....mislim da je cijena negdje oko 20-30 eura po bungalovu sto kad se podijeli na vas nekoliko nije skupo. mjesta ima za 5-6 ljudi, a za 4 komotno. Pogledaj slike pa sam vidji valja li cemu. A stvarno ne bi bilo lose ako ko zna neki kvalitetan restoran, jer tamo gdje sam ja bio su skupi a hrana nista ne valja. Glavni put od Niksica preko Savnika do Zabljaka je prohodan a onaj preko Mojkovca i kanjona Platije mislim da nije jos ali bi mogli pitati AMSCG. Ovo za Taru bi mogao znati rade ali nisam siguran da su ti putevi prohodni sada...

  http://www.durmitorski-bungalovi.com/  

vanja:
platije su nekoliko nedjelja prohodne tako da tu nema problema...putevi se ciste a evo kako je krenulo novog snijega vise nece biti a ako bude to ce biti neka zanemarljiva kolicina u planinama tako da sto se puteva tice , tu si miran.
u vezi kanjona tare kad budes skrenuo od mojkovca lijevo put durmitora (ako odatle ides za zabljak) na raskrsnici zabljak-pljevlja nalazi se veliki i impozantni most na "djurdjevica tari" odakle je odlican pogled na kanjon. sa tog mosta mozes vidjeti bungalove koji se nalaze na liticama iznad tare. stvarno to mjesto ozgleda kao iz bajki a mogu misliti kakav je pogled odatle na taj most...dakle tu imas finih stvari za slikanje, cist vazduh i lijepu prirodu i sto je najbolje sve ti je to usput  :62:

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version