Nije meteorologija, ali zaslužuje mjesto na forumu > Putovanja i izleti - svijet
Kopaonik, decembar 2010.
(1/1)
Miloš:
Kao što neki od vas već znaju, u decembru sam bio na Kopaoniku, pa evo odlučih da sada podijelim sa vama slike, sa više od mjesec dana zakašnjenja.
Ali dobro, bolje ikad nego nikad. :03:
Na Kopaonik sam stigao 18. decembra uveče i zanimljivo je da je baš tada izmjerena najveća visina snijega na Kopaoniku u dosadašnjem dijelu zime, 31cm.
Dočekala me prava zimska idila i 20-50cm snijega zbog uticaja vjetra. Snijeg je padao još to veče.
Zatrpani automobil:
Put do konaka:
Meteorološka stanica, u kojoj smo bili smješteni tih dana:
Kroz mećavu:
Nema riječi kojima bih mogao da opišem dan koji je slijedio. Pred izlazak sunca:
Jezero magle, negdje daleko ispod nas:
Nebo tamno plavo, a sve ostalo bijelo: :03:
Idila:
Daljina:
Na ski stazi:
Na žičari:
Pozer: :08:
Ne mora baš svaka slika da ima ime: :03:
Sijenke:
Već narednih dana je krenuo da duva južni vjetar "snjegožder", pa je snijeg krenuo da se topi velikom brzinom.
Mojih rukah djelo:
Zalazak bi bio još ljepši da nema ovih dalekovoda:
Već tih dana se snijeg djelimično otopio, pa su ove zimske slike zamijenile jesenje:
Uspon:
Jesenje boje:
Dolazak novih oblaka:
Došlo vrijeme da se ide nazad: :80:
Madjo:
Prelijepo :43: Posebno mi se sviđa četinarska šuma pod snijegom :48:
A sneško belić ka da su ga buksovci pravili :05:
Miloš:
Hvala Mađo! :03:
--- Quote from: Madjo on January 31, 2011, 11:18:41 ---A sneško belić ka da su ga buksovci pravili :05:
--- End quote ---
Haha :11: A nisam se ni trudio da bude nešto estetski. Kladio sam se sa drugaricom da mogu da za pola sata napravim većeg sneška od nje i to mi je pošlo za rukom: http://img40.imageshack.us/img40/5633/img4228wn.jpg
A to što sneško nije ličio ni na šta, to nema veze.
Da bude još ružniji, potrudio se drug koji mu je kasnije dodao ruke i kapu na glavu.
:79:
Madjo:
--- Quote ---
--- End quote ---
:102: Dobar je. :67:
Navigation
[0] Message Index
Go to full version