dzoni crna ovca ovog foruma

Sto ti ovo znaci zivota ti ? 
Mislio je na to da se izdvajas od drugih u nekom smislu... valjda

Da ne idemo dalje u OFF, neka on sam objasni osto mi zaista nije jasno cemu ova morbidna konstatacija?
dzoni nisam mislio nista lose...samo sam primjetio da ti se komentari razlikuju od ostalih. non stop se zalis nesto
i napadas ljude kad pogrijese
meni je to za pohvalu. treba nam ovdje kriticar i kao neka vrsta opozicije
i ja sam ti jedna vrsta opozicionara sto ne znaci da sam uvjek u pravu.
uglavnom da si ti meni ziv i zdrav, uzivam da citam tvoje postove
(
sto se tice ovog smajlija mozemo brate na fer ne treba ti bezbolka
sala )

Znas kako to je jednostavno mentalni sklop,zna to Dusan

Volim da primam konstruktivnu kritiku i da je dajem,to mi je nekako dokaz da smo zivi, da razmisljamo i da zelimo da postignemo nesto vise,nesto bolje.
Nije to ona varijanta opozicije radi opozicije,bez pokrica. Za to nisam nikad bio, biti kontras po prirodi-nikako,iako mozda to nekom sa strane izgleda tako. Drago mi je da i ti imas tog zdravog duha.
A ono moje u temi je bila naravno sala sa Madjom, kako je stavio da je Tivat u SiCG, to od njega nisam nikako ocekivao

Madjo je dobar pozicionar, a imao bi kapaciteta da bude i opozicionar (T-com,ponekad HMZ) ali kad se pomene rostilj slab je na to pa sve pada u vodu,odma se potkupi

Inace Dusan je dobro rekao(jer me zna) da volim preciznost i perfektnost, sam tome tezim ali jeste zaista to nekad teret jer nije sve moguce da bude tako.
Zivi bili i neka vam je srecno na takmicenju od sjutra !