Danas skoro svi gragovi osim Zabljaka imaju nize temperature od najavljenih za 2 stepena,sjutra pad za jos 2-3 sto bi znacilo da u podgorici sjutra dnevna nece prelaziti 6 pa ja susnjezicu ocekujem i u subotu ujutro,a dobar snijeg od subote vece i nedelju.Sjeverni vjetar od za vrijeme snijega nije pojacan od 3m/s do 4m/s tako da jedno 5cm ne gine.
Ako nije problem valjalo bi u buduce da prilozis karte ili navedes koji materijal koristis za takve prognoze, u suprotnom sve izgleda lamerski, i neozbiljno pa neko sa strane moze reci da smo neozbiljni..
Vidis kako to radi Miloš, Mađo itd..
Pozdrav.
Simke se barem usudio da stavi prognozu,iako postoji sansa da bude ismijan kad prognosticki period prodje. Ajde ti , posto si strucan, daj neku prognozu za vikend,a nemoj samo mudro cutati kao i pred onaj snijeg iz decembra.
Bravo kralju iz Rostova, sad si me zaebao zestoko..

Pod br 1. Ne znam zasto bi ga neko ismijavao? Jos ako je koristio prognosticki materijal, onda je to samo tumacnje materijala..
Pod br 2. Uopste ne cutim, vrati se 2 stranice unazad da ne citiram sad i to, i vidjeces da sam jos prekjuce prokomentarisao trenutne izlaze..
Danas nisam nista komentarisao, zato sto nema potrebe da se ovdje ponavljmo svi.. Ako Miloš ili Mađo ili još dostina sa foruma prokomentarise, onda ja to smatram kao da sam ja prokomentarisao.A ko se ne bih složio sa njima, onda bih vjerovatno to naglasio. Ako cutim, to znaci da se slažem sa njima..
Pod br 3. Kad ces ti da prokomentarises neki materijal, a da to nije neka gotova prognoza? Ili da da nije nekakav potencijalni napad Usa na Rusiju

ili slične teorije zavjere..
Uh, izvini, zaboravio sam da ti komentarises samo kad ne treba, ili kad te niko nista ne pita, ili cisto da kontriras nekome ko ti nije simpatican, iako djelujes onda smijesno.
Bilo bi dobro da se naprave dvije odvojene teme kad je prognoza vremena u pitanju. Jedna bi bila za Mađa, Transmata, cirusa, Miloša i još poneke što znaju o čemu pričaju i zašto to pričaju, a druga za navijače za snijeg.
Ne bi volio da mi se ova đeca (Danilovgrad, Stefan, simke i ostali) naljute, ali to što oni pričaju nisu prognoze.
Admin vam je pokuša objasnit razliku između prognoze i nagađanja no vi izgleda niste razumjeli što je čovjek napisa.
Praštajte.
Veliki pozdrav za mog starog-iskusnog rivala sa takmicenja.
Nadam se da ces nam se priključiti po nekada u komentarisanju ili po neki izvještaj sa sjevera o trenutnom stanju.