A evo i ovoga puta Podgorica izvlaci ono najgore iz ciklona. Mi se uvijek nadamo, nadamo, ali nikad ono sto smo zeljeli.
Za izlaze koji dolaze, mislim da ce biti sve gori i gori, jer kad ovako pocnu da redjaju los izlaz za losijim, onda tu nema sta da se prati. Znam da ce sad mnogi da mi kazu:,, Stefane zima jos nije pocela kalendarski, sacekaj malo, bice''.---Znam ja kad zima pocinje i kad se zavrsava, ali ovo sto se Podgorici desava nema veze sa bilo kakvim datumima. Podgorica, kao da izbjegava sve ono sto je dobro, sve ono sto njeni ljudi vole. U nasem gradu nemamo nikakvog zadovoljstva tokom citave godine. Ako zelimo da se brcnemo moramo autom ili vozom do na primorje, a ako zelimo da vidimo snijeg moramo zac' duboko na sjever Cg ili do Cetinja.
Vidio sam sta se desavalo prekjuce kad je ova prica zapoceta uvelike. --- Vase rijeci su bile: Podgorica sigurno dobija snijeg, velike su sanse za snijezni pokrivac, izdrzace kazan, zadrzace juzne planine juzinu, bice 15 cenata snijega,

... itd, itd.
No, nemojte mi vise Podgoricu i snijeg vezivat dok ne dodje dan pred nesto sto bi se moglo desit. Ovo je cisti bezobrazluk ovako ljude zamajavat. Ja dushu izgubih odje na ovaj forum.