METEOROLOGIJA > Prognoza vremena

Maj 2022.

(1/2) > >>

Nikola:
Sjutra na sjeveru u popodnevnim satima lokalno kratkotrajna nestabilnost.
U ponedeljak umjereno do potpuno oblačno i nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom prvenstveno u kontinentalnim oblastima.I u utorak povećana oblačnost uz povremenu kišu u kont. oblastima.
Naredna sedmica biće u znaku povećane oblačnosti i padavina.

Nikola:
U popodnevnim satima povećana oblačnost lokalno će usloviti pljuskove i grmljavinu.Od utorka toplije,pa će od srijede do subote u nizijama T dostizati ili prelaziti 30C.U petak i subotu popodne u kontinentalnim oblastima biće nestabilnosti.

Nikola:
Danas popodne ima uslova za kratkotrajnu nestabilnost u kontinentalnim oblastima.Sjutra popodne na sjeveru kraća nestabilost.
Od srijede sunčano.
Danas i sjutra toplo,T u nizijama oko 30C,u srijedu svježije,posebno u višim i sjevernim oblastima,zatim porast T,u petak i subotu veoma toplo.
Vjetar slab i promjenjiv,u srijedu i četvrtak ujutro umjeren do pojačan sjevernih smjerova.

Nikola:
Sjutra nestabilno.Od utorka do petka/subote pretežno sunčano i veoma toplo.Za vikend,za sad, ima naznaka za nestabilno i svježije vrijeme.

Nikola:
U suobotu promjenjivo oblačno,uglavnom od podneva u sjevernim i centralnim oblastima nestabilno.U nedelju nestabilno u većini mjesta,posebno od podneva.Moguće su i vremenske nepogode.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version