METEOROLOGIJA > Aktuelno vrijeme
Svijet
Fraka:
--- Quote from: sanjin on January 24, 2023, 12:58:53 ---Hladni talas sa sniježnim olujama drma Japan. Ledeno je i na korejskom poluostrvu. Seul ima dnevnu temp. -14.
--- End quote ---
Ovo ispada da me prati sve sto Sanjin postavi :05: :05: Pozdrav iz Koreje, odsvno mi se capra nije ovako sledila. Uvatio sam svaki ledeni talas eo mjesec dana.. Danas pakao, - 10 uz 50 cvorova prosjek vjetra, bukvalno kida meso... Jos silna voda koja prska, kao zileti kroz vazduh.. Pakao :07: :07: :07
sanjin:
Zabijelilo u pustinji Alžira
https://rtcg.me/magazin/zanimljivosti/397199/zabijelilo-u-pustinji-alzira.html
Nikola:
Ovakvi položaji AC su za njih idealni, 'sea effect' u Grčkoj i Turskoj radi svoje.Za naredna 3 dana u ovim označenim oblastima koja su u niziji panuće par desetina cm sve uz -6/8c na 850mb.
Nikola:
Sniježi na španskom ostrvu Majorka u Sredozemnom moru u nizijama,a u oblastima iznad 300-400mnv formirao se i pokrivač.Ove sezone ovo je već drugi snijeg,a padao je i prošle,zatim 2021,2018,2017,2012,2005.Zanimljivo da je u ovim toplim oblastima,poznatim ljetovalištima u Sredozemlju,snijeg sve učestaliji.Sve je krenulo od 2005. godine kad je prvi put u Palma de Majorci snijeg pao nakon 40 godina.
Cirius:
Meanwhile in the far south... Površina antarktičkog morskog leda daleko ispod uobičajene.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version