METEOROLOGIJA > Aktuelno vrijeme

Svijet

<< < (2/193) > >>

sone:
Ma znam ja da situacija nije sjajna i da zaposlenima u HMZ su zbog finansija na jedan nacin ruke svezane,zargonski receno,ali se nadam da ce ove nase diskusije procitat neko ko moze tu pomoci(nadlezna ministarstva) i rijesit taj problem jer sam ubijedjen da u HMZ ima energije i kadra da se to izgura.Nije mi namjera da ikoga kritikujem,ali mislim da je ovo bilo prioritet u odnosu na neke stvari koje su odradjene u nasem drustvu.Toliko puta kada je PG u nekim granicnim sitacijama,pozelim vidjet kako je u Cetinje,jer stvarno je interesantno.Sto bi radili da u poslednje vrijeme nema Madja Popovica i njegovog imenjaka Mladena,zasluzili su da vode to,ali ne volonterski :D

Cirius:
Slazem se ..  iako je ovo vjerovatno namijenjeno nekom drugom topic-u, ali ne smeta ..    :)

Cirius:
Red je na istocnu Evropu da osjeti cold spell .. cak i Turska, koja je juznije od nas, svi dobijaju po nizijama ..  samo ovdje treba da osvojis neku planinu da bi jednu grudvu zarolao ..  gundj. 

http://www.euronews.net/2010/01/24/big-freeze-hits-eastern-europe/

vanja:

--- Quote from: cirus on January 24, 2010, 11:27:13 ---Red je na istocnu Evropu da osjeti cold spell .. cak i Turska, koja je juznije od nas, svi dobijaju po nizijama ..  samo ovdje treba da osvojis neku planinu da bi jednu grudvu zarolao ..  gundj. 

http://www.euronews.net/2010/01/24/big-freeze-hits-eastern-europe/

--- End quote ---

ovo je ono sto sam vidio prije neki dan...istocni dio Bugarske (samo sam i tad fulao temu kad se zakacim sa mobilnog hahaha)

Cirius:
Istocna obala,  drugi dio.

http://www.euronews.net/2010/02/06/snowmageddon-brings-eastern-america-to-a-halt/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version