VI otvoreno prvenstvo Crne Gore u prognozi vremena > Uputstva, prijave,...

Promjenljivi prognostički dani?

(1/2) > >>

Admin:
Ove godine, u dosadašnjem dijelu takmičenja, imamo "sreću" da se četvrtkom ne dešava ništa ozbiljnije kad su vremenske prilike u pitanju.
Da li mislite da bi bilo prihvatljivo ponekad zadati da se prognozira srijeda ili petak. Naravno, u takvim situacijama prognoza bi se slala u ponedjeljak ili srijedu.
Ukoliko bude ijedan glas protiv (takmičar bi trebao poslati mail ili poruku) nećemo ništa mijenjati.

Mađo:
Ako treba i subotom i neđeljom.  :03:
Svaka čast, pravi potez  :47:

demijan:
to je u redu predlog ali da li odgovara svima ?ja sumnjam.ovo je igra prelijepa onima koji vole da prate vremenske prilike i većina vjerovatno već ima sjajan hobi da se zabave utorkom tj četvrtkom.možda bi nekim takmičarima bilo opterećujuće da prate tokom cele nedelje da li će se prognozirati u ponedeljak,utorak ili sredu.pored toga svaki dan,pa kad je i najstabilniji ima svoje draži u ovoj igri.poenta-nisam da se gubi broj takmičara ako taj predlog,u slučaju da se  prihvati može biti razlog tome;ali ja lično svakako sam za nju jer i onako pratim svaki dan sta se dešava na nebu i pod njime,u meteorološkom smislu  :03:

Fraka:
Pa zato i imamo anketu  :03: Uglavnom ja bi ovu situaciju koristio samo u ekstremnim situacijama, ako bi se nastavilo ovako "losi" dani za prognozu, a npr. na osnovu materijala se moze zakljucit da ce neki drugi dan biti zanimljivije

CervantesRI:
Ideja nije loša, moj glas imate. Ako se dobro sjećam to je bio princip na prvom takmičenju kada se takmičenje naštimavalo na onaj dan kada je bila predviđena neka "akcija", pa se tako osim četvrtka, prognoziralo i petak i subota i nedjelja ovisno o vremenskoj situaciji.

Međutim, ako me sjećanje isto tako ne vara to je napušteno i određen je točan dan takmičenja (četvrtak), jer su neki tadašnji takmičari uslijed čestih promjena ponekad jednostavno pomiješali dane kada se šalje prognoza, pa su znali nenamjerno propustiti koje kolo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version