METEO ARHIVA > 2014

Novembar 2014.

<< < (26/26)

NK sve ce biti dobro:
Cijeli dan oblacno. Ono sto je zanimljivo nakon ovih obilnih padavina vodostaj Zete cijelim tokom imao je nagli rast, dok bi se za jezero Krupac reklo da kapi kise nije palo. Cak se vide i neka mala ostrvca. Bas zanimljivo.

Nikola:

--- Quote from: NK sve ce biti dobro on November 30, 2014, 16:58:03 ---Cijeli dan oblacno. Ono sto je zanimljivo nakon ovih obilnih padavina vodostaj Zete cijelim tokom imao je nagli rast, dok bi se za jezero Krupac reklo da kapi kise nije palo. Cak se vide i neka mala ostrvca. Bas zanimljivo.

--- End quote ---
Vodostaj rijeke je mnogo osjetljiviji na nagle obilne padavine od jezera.

Oblacno, T 13c.

Transmat:
Reklo bi se da nas slicna raspodjela padavina ceka i sjutra vece .. Vjerovatno da ce opet dominirati ovaj centralni dio na čelu sa Bjelopavlićkom ravnicom.. moglo bi još 150 litara da grune lagano. Srećom, napravilo je pauzu danas pa se voda povukla skroz..

vanja:

--- Quote from: Danilovgrad on November 30, 2014, 12:08:52 ---Ne mogu da atacujem snimak iz Danilovgrada koji je jeziv... da napomenem da je voda usla u zgradu vodovoda lsinoc oko 19h ogromna koliina vode..

--- End quote ---

ne moras da ga kacis na forum. mislim da nije dozvoljeno na forum da se kaci veca velicina od slike...mozes ga zakaciti na youtube pa baci ovdje link za video

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version